кадър: Евроком Историята със записите и снимките на Борисов започна обещаващо

...
кадър: Евроком Историята със записите и снимките на Борисов започна обещаващо
Коментари Харесай

Владо Береану: Борисов не припарва до столицата, Караянчева успешно потвърждава даденото й определение

кадър: " Евроком "  

Историята със записите и фотосите на Борисов стартира обещаващо - той събра огромна част от ГЕРБ в централата си, цунка Цвета Караянчева по ясно чело, откакто й лепна определение, което сигурно ще влезе в учебниците по история. Това декларира в собствен коментар Владимир Береану в предаването си " Седмичник " по телевизия " Евроком ".

Ето какво добавя телевизионният водещ: 

" Сега " огромната борба за властта ", която се оформи преди няколко месеца стартира да става жалка. Борисов не припарва до столицата, Караянчева сполучливо удостоверява даденото й определение, а ръководещата коалиция се държи по този начин, като че ли има някаква тежест в очите на гласоподавателите. Красимир Каракачанов дори се опита да влезе в ролята на примирител. Безпомощното, само че за сметка на това настойчиво стоене във властта стана тъжно и срамно. И в България, и в Европа, когато стане дума за Борисов, Гешев и хората околото тях, към този момент чукат на дърво с фразата " Да не дава Господ ". 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР